Toimitusehdot

Yleistä
Lahja toimitetaan potilaalle virka-aikana (8.00-16.00) ja viikonloppuisin kello 11.00-14.00 kahden tunnin sisällä tilausvahvistuksen saapumisesta. Muina aikoina tilaus toimitetaan viimeistään seuraavana päivänä kello 11.00. Lahjapalvelu toimii Kanta-Hämeen keskussairaalan Hämeenlinnan yksikössä.

Tilauksen maksat kätevästi ja turvallisesti, joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Pyrimme toimittamaan tuotteet kuvauksen mukaisesti, mutta pieniä muutoksia voidaan joutua tekemään. Mikäli tuotteen sisältö muuttuu olennaisesti, ilmoitamme siitä ensin tilaajalle ennen toimitusta.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin ky ei ole vastuussa asiakkaan antamien virheellisten tietojen aiheuttamasta haitasta. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen tai epäasiallisen tervehdysviestin vuoksi, niin Hämeen sairaanhoitopiirin ky ei palauta tuotteen eikä toimituksen hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa.

Tilaaminen
Verkkokaupan etusivulla voit selata eri tuotteita. Valitse tuote klikkaamalla "Tilaa tuote"-painiketta.

Täytä asiakastiedot ja mikäli haluat välittää lahjan mukana viestin, kirjoita se viestille varattuun "Viesti, joka lisätään potilaan korttiin" -kenttään tilauslomakkeessa.

Tarkista tiedot ja maksa tilaus valitsemasi maksutavan mukaan. Tilaus tallentuu järjestelmäämme ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Toimitukset

Tuotteiden hinnat
Verkkokaupassa olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy toimituskulut.

Maksaminen

1. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

2. Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Takuu ja palautusoikeus
Jos vastaanottaja ei ole tyytyväinen tuotteeseen, pyytäkää potilasta palauttamaan se välittömästi hyvitystä varten.

Etämyyntiä koskeva 14 vrk:n palautusoikeus ei koske herkästi pilaantuvia tuotteita, kuten kukkia. Vaitiolovelvollisuuteen vedoten sairaala ei myöskään palauta tuotteita,
joita ei ole saatu toimitettua vastaanottajalle. Sairaalalla on vaitiolovelvollisuus potilaiden paikallaolosta.